Aluminium Terrasoverkappingen

 

Een terrasoverkapping is een waardevol verlengstuk van uw woning.

De Sunrooms overkappingen worden samengesteld uit de meest hoogwaardige en duurzame materialen aluminium en polycarbonaat of glas.

Het aluminium heeft een poedercoat behandeling ondergaan, waardoor een mooie kleur en afwerking jarenlang is gegarandeerd.

De aluminium constructie is standaard verkrijgbaar in drie RAL-kleuren: 9001 crème wit, 7016M antraciet structuurlak en 9016 verkeerswit.

Tegen meerprijs kan de overkapping in elke gewenste RAL-kleur geleverd worden.

De overkappingen worden compleet en als bouwpakket aangeleverd. De overkappingen zijn met behulp van de montagehandleiding eenvoudig zelf te plaatsen. Indien gewenst kunnen wij de montage van de overkapping voor u verzorgen.(meerprijs)

Polycarbonaat
De 16mm polycarbonaat platen hebben een extra stevige (XS) structuur, waardoor de platen bestand zijn tegen alle weersinvloeden. De platen zijn nagenoeg onbreekbaar. De polycarbonaat beglazingsplaten kunnen in 3 versies worden aangeleverd:Helder/transparant, Opaal/melkwit en IQ Relax/warmtewerend opaal (meerprijs)

Glas
Wilt u beschut tegen weer en wind genieten van uw terras, maar wel met maximale lichtinval? Dat is mogelijk wanneer u onze terrasoverkapping met glas op het dak uitrust. In combinatie met ons standaard geharde én gelaagde 8,7 mm glas van 98 cm breed heeft u een royaal zicht naar buiten. Uw terrasoverkapping vormt daarmee een chic geheel, zodat het bijna aandoet als een serre; zeker in combinatie met onze glazen slidingdoors!
U heeft de mogelijkheid de overkapping als standaardmaat met standaard glasmaten uit te rusten, maar u kunt ook kiezen voor maatwerk. In dat geval wordt het gelaagde glas op maat geleverd. Zo kunt u elk type terras naar uw eigen wensen overkappen!
Sliding doors (glazen schuifpanelen) geven door hun onopvallende aanwezigheid een prachtig zicht naar buiten en zijn daarom ideaal toepasbaar voor meer comfort in uw terrasoverkapping of op uw balkon.

Zo kunt u regen- en windvrij genieten, daarbij zal een terras verwarmer onder uw terrasoverkapping efficiënter kunnen worden benut. Ook zijn de slidingdoors prima toepasbaar als scheidingswand, balkonbeglazing of terrasbeglazing.
De 10mm gehard glazen panelen zijn bestand tegen weersinvloeden en de krachten van materialen die er mogelijk mee in aanraking komen.

De slidingdoors lopen over een lage aluminium rail, de drempelhoogte is minimaal. Ook kan er voor gekozen worden de rail geheel te verzinken/gelijkvloers aan te brengen. De glazen panelen zijn geslepen en afgewerkt met een aluminium profiel aan de onderzijde, waar onderhoudsarme wielmodules zorgen voor een soepel schuiven. Aan de bovenzijde worden de glazen panelen begeleidt met een aluminium geleideprofiel welke is gevoerd met borstelstroken. Optioneel kunt u uw glazen schuifpui ook links en rechts voorzien van verticale eindprofielen, zodat het er nog strakker uitziet. Ideaal in combinatie met uw Sunrooms terrasoverkapping.